2e Editie Barbershop Award van start!

barbershop-award-2018

Vanaf vandaag kan er weer gestemd worden voor de Beste Barbershop van Nederland en België! BarberSociety en WieWatHaar organiseren de 2e editie van de Barbershop Award! De verkiezing wordt mede mogelijk gemaakt door 1922 by J.M. Keune.

Deelname is voor barbershops en herenkapsalons gratis. Alle deelnemers staan op deze pagina waar klanten hun review kunnen plaatsen:

De BSL People’s Choice Barbershop Award 2018 gaat 10 februari 2018 van start. Klanten kunnen tot 10 april hun barbershop beoordelen op WieWatHem.nl en wie als beste uit de bus komt zal op 15 april op het BarberSociety Live event in de Westergasfabriek te Amsterdam worden onderscheiden.

KLANTEN KIEZEN

Bij deze verkiezing staat de klantbeleving centraal. We zijn heel blij dat er een Barbershop Award is, want het herenvak maakt terecht een enorme opmars en verdient net zoveel aandacht als het damesvak. Daarom hebben we dit jaar ook een speciale site voor mannen gelanceerd: WieWatHem. Voor ons is de BarberSociety de meest geschikte partner omdat zij als enige een barberevent in Nederland in het leven hebben geroepen en zich echt inzetten voor erkenning van het herenvak.Marit Heemskerk, oprichter WieWatHaar

MEEDOEN IS AL WINST

19488931_1234356273359315_6321161531900572780_o

Het herenvak is erg in opkomst, maar kan nog beter op de kaart worden gezet. Want nog steeds zijn er veel mannen die nooit hebben kennisgemaakt met de ervaring in een echte herensalon of barbershop en dat is jammer. Want diegenen die wel eenmaal een barbershop hebben bezocht, willen meestal niet anders meer. Daarom is het belangrijk dat het herenvak ook bij de consumenten veel meer aandacht krijgt. Deze verkiezing helpt barbershops/herenkapsalons om hun shop op positieve manier te onderscheiden. De winnaar krijgt naast de Award en een prijzenpakket, ook veel PR en media aandacht en alle reviews zullen blijvend zorgen voor een betere online vindbaarheid. De winnaar mag een jaar lang de titel en het logo gebruiken.

Zoals acteurs een Oscar kunnen winnen, vind ik ook zeker dat barbers/herenkappers recht hebben op een verkiezing van de allerbeste. Het is voor mij een eer om hoofdsponsor van de Beste Barbershop-verkiezing te zijn, want dit bijzondere ambacht verdient zeker een podium.Eelco Keune, Marketing Director Keune

BETER VINDBAAR DOOR KLANTEN-FEEDBACK

Natuurlijk is het winnen van de BSL People’s Choice Barbershop Award een bekroning op het werk. Naast de publiciteit en positieve reacties die je krijgt, leveren de vele online reviews op WieWatHem.nl ook weer nieuwe klanten op omdat je aan je online reputatie hebt gewerkt. Dit geldt ook voor de barbershops die niet in de prijzen zijn gevallen. Dat dit werkt, weet ik uit eigen ervaring. Ik heb al vele klanten via WieWatHaar gekregen. En door die reviews leer je ook je klanten beter kennen. Daarom is deze verkiezing zo mooi; het promoot niet alleen het herenvak, maar het helpt ook de barbershops.Marc van de Hare, oprichter BarberSociety
Ik kan alle barbershops aanbevelen om mee te doen aan de verkiezing tot Beste Barbershop van Nederland. Het heeft onze shop een enorme boost gegeven door de landelijke media-aandacht. Mede daardoor hebben we het team moeten vergroten om het aanbod van klanten aan te kunnen.Mark van Mierlo, winnaar van de Barbershop Award 2017

DEELNAME

19467844_1234355073359435_8851925242226894692_oDeelname is voor barbershops en herenkapsalons gratis. Alle deelnemers staan op deze pagina waar klanten hun review kunnen plaatsen:

Barbershops en herenkapsalons die niet op deze lijst staan, kunnen zich gedurende de verkiezingsperiode aanmelden om kans te maken op de award. Deelnamevoorwaarden, promotiemateriaal en tips zijn te vinden via:

 

Comments

comments