Echte kerels met baarden en snorremannen …

Word 2014 het jaar van de baard?

snorren-baarden

2014 wordt het jaar dat alles kan. Denk aan de snor, de baard én de bakkebaarden, de eyecatchers à la 2014. Met de nieuwe BaByliss For Men ion-Control baardtrimmer geef je jezelf in no time een complete make-over. Dus stap uit je comfortzone en laat die aantrekkelijke “hunk” zien die je altijd al in je had. 

snorrenA style for every mood 
In tegenstelling tot gewone baardtrimmers, gaat het bij de ion-Control niet enkel om trimmen, stylen en bijhouden. Met de BaByliss For Men ion-Control creëer je niet één maar wel tientallen verschillende looks. De ion-Control heeft namelijk maar liefst 24 verschillende lengtestanden van 0,4 – 5 mm. Door het strakke, moderne design is de ion-Control niet alleen een lust voor de baard, maar ook voor het oog.  

Babyliss-E880E-2-MR

De ion-Control beschikt over een unieke flexibele, meebewegende scheerkop die perfect de contouren van het gezicht en hals volgt. De meebewegende scheerkop staat garant voor 100% precisie & comfort in gebruik. Zo wordt het trimmen van je baard ineens wel heel gemakkelijk! Bovendien is deze trimmer ook nog eens waterproof. Door de combinatie van de krachtige motor en de ultra-scherpe messen scheert deze krachtpatser 25% sneller dan een normale baardtrimmer. Hij kost €129,-

Dit artikel is overgenomen van een persbericht van Babyliss Pro

Comments

comments