Hét event voor Barbers & Herenkappers komt eraan!

BSL

Dit wordt waarschijnlijk de beste editie ooit met een boordevol topprogramma!

15 april: alleen voor barbers

16 april: voor álle kappers

BarberSociety Live gaat plaatsvinden op zondag 15 en maandag 16 april in de Zuiveringshal van de Westergasfabriek in Amsterdam. Deze derde editie wordt nog grootser. Er is namelijk een tweede dag aan het evenement toegevoegd waarbij alle geïnteresseerden, dus ook dameskappers, studenten, leerlingen, klanten en vrienden welkom zijn! Op beide dagen zijn er gave shows van barber talenten uit de hele wereld te zien. Tevens kun je UNIEKE seminars en workshops volgen!

Kaartverkoop

Kaarten kosten €69,95 en dan krijg je naast de entree tot het event, de vele shows en workshops ook nog een goodiebag twv €100 mee naar huis!

PROGRAMMA

De line-up is deze derde editie grootser en indrukwekkender dan ooit! Er worden zelfs beroemde barbers uit Amerika en China ingevlogen die hun visie op het herenvak laten zien.

Wij noemen de barber talenten uit binnen- en buiteland even op:

En dan hebben we nog een interessant programma van UNIEKE seminars! MIS DEZE NIET:

Zondag

  • Ondernemers seminar ‘hoe haal ik meer uit mijn barbershop/herenkapsalon’door Richard Koffijberg. Duur: 1 uur/Extra ticket: € 15,-

Maandag

  • Look & Learndoor Sid Sottung. Duur: 2,5 uur/ Extra ticket: € 50,-
  • Workshop ‘scheren & slijpen van een authentiek scheermes’gegeven door de beroemde Italiaanse barbiersfamilie van Scapicchio Accademia. Duur: 3 uur/Extra ticket: € 150,- (normaal € 300,-)/zelf scheermodel en klapmes meenemen
  • Classdoor Mikey Henger. Duur: 0,5 uur/ Gratis

poster

BATTLES

Er vinden tijdens BarberSociety Live 2 battles plaats:

  1. Een BARBERSOCIETY BATTLE  op zondag
  2. Een BARBERSOCIETY YOUNG TALENT BATTLE in samenwerking met kappersscholen op maandag

 

Comments

comments